Menu

.      

Susser Musser ja Oh Sa Pauk loovad võrukale õndsa pühadetuju

  • Kirjutas Sten Sang

Arnika letis kauplev Mati alles ootab kibekiire müügiaja algust ja lubab ka ise aastavahetusel kena saluudi taevasse lasta. Klient Kaire soetas seekord tordivulkaane ning hoiab targu ise suurema ilutulestiku süütamisest eemale. Foto: AIGAR NAGEL

Lähenev aastavahetus paneb noorte vere vemmeldama ning aina tihedamini on neil asja kaubakeskuste „paugulettide” manu. Leht uuris, kuidas on sel aastal müük läinud ning kas kohalik rahvas ja nende karvased sõbrad tunnevad end särinast-praginast häirituna.

Uued lustlikud mürtsatused

Võrus müügilette omav OÜ Ilutulestiku Keskus Arnika juhatuse liikme Eduard Tani sõnul on praegu veel vara eriti minevat kaupa prognoosida, sest põhiline müügiaeg ootab ees. „Läbi aastate on meie parim müügiartikkel olnud ilutulestikupatarei Pidupäeva Saluut, milles on 88 lasku. Praegu on trendiks komplektid, selle aasta uudistoodeteks on Susser Musser ja Oh Sa Pauk.” Tema sõnul on noorukite lemmikuks „mängu-ilutulestik”, mida on lubatud müüa alates 12. eluaastast.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD