Menu

.      

Eestimaa spordiliit Jõud tunnustas Võrumaa treenereid

  • Kirjutas Heleri Lakur

Rein Zaitsev on järjepanu aastaid tegelenud kohaliku spordielu edendamisega. Ta on Setomaa valla sporditöötaja, Värska OK Peko treener ja juhatuse liige, orienteerumisliidu juhatuse liige, MTÜ Värska Jooksjad juhatuse liige. Foto: REIGO TEERVALT

Eestimaa Spordiliit Jõud jagas tänavu spordiaasta pidulikul lõpetamisel 14. detsembril säravamatele tegijatele ja tegudele tunnustusi.

Võrumaalt tunnustust väärivate spordiinimeste seas pälvisid tänavu autahvli iluvõimlemistreener Eliise Abel Võrust ja orienteerumisklubi treener Rein Zaitsev Värskast.

Eestimaa Spordiliit Jõud nimetas aasta noortetreeneriks Eliise Abeli, kes on vedanud juba üle kuue aasta Võrus laste iluvõimlemistreeninguid ning on pühendunud noor treener. Setomaa valla sporditöötaja ja orienteerumistreener Rein Zaitsev pälvis spordiliidult aasta kohaliku spordielu edendaja tiitli. „Olin küll üllatunud. Teen seda tööd mitte tunnustuse saamiseks, vaid see ongi mu töö, hobi ja elustiil.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD