Menu

.      

Alati särav spordiinimene Sandra Raju oskab nautida ka rahulikku aega ja olla kurb

  • Kirjutas Heleri Lakur

Rõugest pärit ja spordigeeni pärinud Sandra Raju on end mõneks ajaks aktiivsest treeneritööst vabaks võtnud ja naudib mõnda aega niisama olemist ja aega. Foto: AIGAR NAGEL 

Energiline ja alati särav Rõugest pärit treener ja spordientusiast Sandra Raju (32) on pärast aastaid Nike Masteri treenerina aja maha võtnud ning naudib vabadust ja aega iseendale.

Mitmekülgselt aktiivse spordiinimesena on ta jõudnud kuulsate eestlaste edetabelisse, kellega noored sooviksid koos töötada. Ja see pole ainus, millega Raju silma on paistnud. Ta on inspireeriv, julge ja alati positiivne inimene, ehkki esimest korda elus annab ta intervjuu, kus räägib spordist ja elust mõneti teises valguses.

Aeg siin ja praegu

Ilmselt tundub kõigile nii tavaline, et ajakirjaveergudelt ja rekraamidest tuntud inimesi nähes arvame, justkui teame neist kõike. Või siiski mitte. Esmasel kohtumisel Sandraga tekkis justkui sama tunne, aga üllatusin, kui kohtasin enda vastas laua taga hoopis teistsugust inimest. Mitte õnnetut ja tööst kurnatud tööinimest, kes nüüd ja kohe räägib reporterile oma õnnetu loo algusest lõpuni ära, vaid õnnelikku, võrratu naeratusega eneseteadlikku naist, kes on lõpuks rahul sellega, mis ta parasjagu teeb ja tunneb. Et mis ma selle all mõtlen?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD