Menu

.      

Aasta spordivabatahtlikule Marianne Hermannile meeldib matkata

  • Kirjutas Heleri Lakur

Marianne Hermann on aastaid olnud nii Lasva jõe- ja järvejooksu kui ka maakonna teiste spordiürituste korraldaja ja teeb seda kõike suure entusiasmiga. Foto: AIGAR NAGEL

Võrumaa aasta spordivabatahtliku Marianne Hermanni (67) jaoks on spordiürituste eestvedamise ja korraldamise kõrval sama oluline sportlikest tegevustest osa saamine. Lasva kepikõnni seltsingu esinaine ja kohaliku spordielu edendaja liigub ise palju ja nakatab ka teisi oma liikumispisikuga.

Kaks tunnustust, üks naine

Tänavusel spordiaasta tänuüritusel tuli elukogenud spordinaisel vastu võtta suisa kaks tunnustust: eeskujuliku liikumisharrastaja ja aasta spordivabatahtliku tiitel. „Olin tõesti üllatunud, sest spordiüritusi ja vabatahtlikutööd tehaksegi vabatahtlikuna. Seda on päris palju veetud ja peetud ja see on kuidagi nii loomulik minu jaoks. Ma ei osanud oodata, et see leiab äramärkimist,” ütleb Hermann. Ka varem on ta oma aktiivse panusega tähelepanu äratanud. 2013. aastal pälvis ta sotsiaalvaldkonna elutööpreemia laureaaditiiti, 2016. aastal spordi ja sportlikkuse arengule aktiivselt kaasa aitamise tunnustuse ja on olnud 2018. aasta tegusaima kodaniku kandidaatide seas. Juba 2014. aastast on ta olnud Lasva jõe- ja järvejooksu korraldaja.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD