Menu

.      

Võru linnavolikogu otsused toovad kaasa aasta olulisemad muudatused

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru täiskasvanute gümnaasiumi tegevuse lõpetamise osas oli enamik volikogu liikmeid üksmeelel, üks volikogu liige taandas end hääletuselt ja üks liige oli otsuse hääletamise vastu. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linnavolikogu eilsel istungil võeti päevakorrast maha linnavolikogu 11. detsembri 2019 otsus nr 36, mis puudutab „Ühise tegutsemise kokkuleppe sõlmimise” muutmist. Päevapunkti väljajätmist põhjendas volikogu esimees Ülo Tulik sellega, et Rõuge vald ei ole suutnud enne volikogu oma otsust teha.

Leppe sisu puudutab Võru linna, Võru valla ja Rõuge valla ühist kokkulepet uue tervisekeskuse ehitusse rahaliselt panustada. Muutmise ettepanek lükati edasi järgmisesse volikogusse arutamisele.

Muu hulgas võttis volikogu vastu otsuse lõpetada Võru täiskasvanute gümnaasiumi tegevus 31. augustil 2020 ning mittestatsionaarses õppevormis õppe jätkamist põhikooli- ja gümnaasiumitasemel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD