Menu

.      

Volikogu istungid kulgevad rahumeeles ja korrakaitsjate sekkumiseta

  • Kirjutas Küsis Sten Sang

Võru linnavolikogu esimehe Ülo Tuliku sõnul tekitas volikogus enim elevust ASi Johnny plaan rajada Võrru täismõõdus jää- ja tennisehall koos ujula-spaa, kino ja hotelliga. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linnavolikogu esimees Ülo Tulik annab lehelugejale ülevaate möödununud toimekast istungite aastast. Selgub, et põletavaid teemasid jagub ning sellest hoolimata suudavad kohaletulnud end talitseda ja viisakaks jääda.

 

Kes on linnavolikogu usinamad kohalkäijad? 

Ü. T.: Toimunud on 27 istungit ja kõikidest istungitest on osa võtnud Ene Liivamägi, Argo Mõttus, Ülo Tulik. Rein Peedumäel ja Juri Gotmansil on üks puudumine ja Helga Ilvesel, Merle Koigil, Margit Kõivumäel ja Ester Petersonil on kaks puudumist. Viktor Puolakainen (Sixten Silla asendusliige) on käinud kohal 25 istungist 25 istungil.

Kel tuleb töökohustuste tõttu tihedalt istungitelt puududa?

Ü. T.: Kõige rohkem on puudunud Hasso Ploomipuu – 16 korda 27st, Olev Lüütsepp 13 korda 27st, Andres Kõiv 12 korda 27st, Anti Haugas kaheksa korda 25st.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD