Menu

.      

Võru noored võidutsesid valdkonna tänuüritusel

  • Kirjutas Sten Sang

Aasta õpilasesinduse tiitli võitnud Võru gümnaasiumi õpilasesinduse MÕIS liikmed on tunnustuse üle uhked ning soovivad samas vaimus edasi toimetada. Fotod: AIGAR NAGEL

Kolmapäeval kuulutas Haridus- ja Teadusministeerium koostöös Eesti Noorsootöö Keskusega  noortevaldkonna tunnustussündmusel Noorte Heaks Tänu välja tänavused eriti tublid ala edendajad.

Aasta õpilasesinduse tiitli võitis Võru gümnaasiumi õpilasesindus MÕIS ja noortevaldkonna aasta teoks nimetati võrumaine Noortekonverents §.  Aasta huvikooli nominendina osales Võru muusikakool.

Tragide õppurite koostegemine

Aasta õpilasesinduse tiitli võitnud Võru Gümnaasiumi õpilasesindus MÕIS (Mõistlike Õpilaste Iseseisev Selts) on õpilaste esindusorgan, kuhu kuuluvad koolielu põnevamaks muuta soovivad õpilased.

Võru noortekeskuse juht ja Tugila spetsialist Christiana Vaher käis pealinnas tänuüritusel koos oma tubli meeskonnaga ja tõi koju noortevaldkonna aasta teo tiitli. FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD