Menu

.      

Kõmuline „Südamering” sai alguse Sänna mõisas

  • Kirjutas Kalev Annom

Kadi Noor juhatas 5. veebruaril kella 17.30 ajal „Südameringi” filmi sisse väga soojalt, ootas ära kõik hilinejad. „Nii, nüüd jõudis kohale ka Triin WCst ja võime alata!”. Kell oli 17.42, kui mõisa saalis, kus veel jõulude ja aastavahetuse hõngu, tuled kustutati. Foto: KALEV ANNOM

Kesknädalal ehk siis kolmapäeva õhtul kolmveerand tundi pärast päikeseloojangut kogunes Sänna kultuurimõisa suurde saali umbes nelikümmend inimest vaatama juba enne esilinastumist arutelu tekitanud dokumentaalfilmi „Südamering”.

Filmihuvilisi tervitas ja rääkis südamete ringist mõisaproua Kadi Noor ise, kes meenutas aega umbes kuus aastat tagasi, kus „Südameringis” osalenud inimesed kirjutasid just Sänna kultuurimõisas üheskoos alla mõttele asutada kooselukogukond.

Ringis istumisest, käest kinni hoidmisest, koos laulmisest, unistamisest jääb väheks. Elu on meist suurem. Foto: KAADER FILMIST

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD