Menu

.      

Võrulane võtab aina julgemalt väikelaenu

  • Kirjutas Sten Sang

SEB Võru kontori pangatöötajad Jana Korotenko, Eveli Haidak ja Ester Raudmäe nõustavad võrulasi finantsküsimustes ning pakuvad tarku lahendusi. FOTO: Aigar Nagel

Kasvav majandus teeb võidukäiku ka võrulase õuel ning võrreldes eelmise aastaga on väikelaenu võtmiste arv ning summad toredasti kasvanud. Peamiselt investeerib siinse kandi tubli töömesilane pangalt saadud eurod oma neljarattalise ostu või olemasoleva raudruuna putitamisesse.

SEB Võru kontori juhataja Annika Müürsepp annab lugejale ülevaate väikelaenude maailmas toimuvast ning toonitab, et summa tagasimaksmisel hättajäänutele pakutakse mitut olukorda kergendavat võimalust.

SEB Võru kontori pangatöötajad Eveli Haidak (esiplaanil) ja Jana Korotenko nõustavad võrulasi finantsküsimustes ning pakuvad tarku lahendusi. Foto: AIGAR NAGEL

Milline laen kvalifitseerub SEB pangas väikelaenuks?

Annika Müürsepp: SEB väikelaen on tagatiseta laen summas 1000 kuni 15 000 eurot, maksimaalne väikelaenu summa oleneb kliendi sissetulekust ja kohustustest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD