Menu

.      

Edukas laenuvõtja elukvaliteedis mööndusi tegema ei pea

  • Kirjutas Sten Sang

Swedbanki Võru kontori töötajad Ülle (vasakult), juhataja Katrin, Relika ja Heli teevad vastutustundlikku tööd, mille tulemusena tasuvad kliendid oma makseid korrektselt ja võlglaste osakaal on madal. Foto: AIGAR NAGEL

Eelmises lehes andis oma väikelaenutingimustest ülevaate SEB ning seekord saab sõna Swedbank. Pangarahvas leiab, et õnnelikul ja edukal laenuvõtjal ei tohi osamaksete tagastamine hakata segama igapäevaelu ega põhjustada elukvaliteedi langust.

Positiivse otsuse kriteeriumid

Swedbanki erakliendi väikefinantseerimise ja liisingu osakonna valdkonnajuht Karin Saar selgitab, et väikelaen on tagatiseta laen, mille abil saab finantseerida nii suuremaid kui ka väiksemaid oste. Väikelaenu summa jääb vahemikku 300–20 000 eurot ja laenu tähtaeg ulatub poolest kuni viie aastani. Laenusaaja peab olema vähemalt 18aastane ja tal peab olema vähemalt viimased kuus kuud kestnud regulaarne ja kontrollitav sissetulek.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD