Menu

.      

Kas Võru bussijaama ähvardab lahtiolekuaegade lühendamine?

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru bussijaama ooteruumi ja piletikassat kasutavad eelkõige eakad ja need, kes nädalas korduvalt sõidavad ning muu hulgas bussiaegade kohta jooksvalt infot vajavad. Foto: AIGAR NAGEL

Võru bussijaama omaniku OÜ Evoler teatel on tasuta bussiliinide ja bussiliinide mahu vähenemise tõttu tekkinud reaalne oht, et Võrus võib oluliselt halveneda reisijatele mõeldud vajalike teenuste osutamine.

Olukord võib muutuda

„OÜ-le Evoler kuuluv Võru bussijaamahoone toimib niinimetatud mehitatud terminalina, kus on rajatud liiniveo tarbeks peatused sõitjate ühissõidukisse sisenemiseks ja väljumiseks ning milles on piletikassad ja ooteruum,” selgitab juhatuse liige Jüri Kikkas oma ühistaotluses omavalitsustele. Rohkem kui kuu aega tagasi saadetud taotluses tõdeb Kikkas, et senini on OÜ Cargobus suutnud tagada bussisõitjatele vajalikud teenused nagu piletite müük bussijaama kassadest, teabe andmine liinide väljumisaegade või sõidupiletite soodustuste ja hindade ning sõitja õiguste kohta, kuid olukord võib muutuda, kui omavalitsused ei toeta ettevõtte tegevust edaspidi vajaliku summaga.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD