Menu

.      

Terviseameti esindaja kinnitab, et noortekampade kogunemisi laiali ajada ei saa

  • Kirjutas Sten Sang

Tänaval liigeldes ja avalikes kohtades tasub viiruse levitamise vältimiseks hoida distantsi. Rahvakogunemised on õigus eriolukorrale viidates politsei kaasabil laiali ajada. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Terviseameti erakorralise meditsiini osakonna juht Martin Kadai tunnistab lehele ausalt, et ametil puudub detailne ülevaade Võrumaa omavalitsuste meetmetest koroonaviiruse COVID-19 leviku piiramiseks. Samas ta kinnitab, et linn ja vallad on saanud informatiivse ringkirja ning tööandja saab keelata haige inimese tööle tuleku. Keerulisem lugu on kampa kogunevate koolipuhkusel noortega.

Võru noored saavad koolipuhkuse ajal vabalt kambakesi koos hängida ning omavahel võimalikku viirust edasi anda ja kanda – puntide laiali ajamiseks on olemas vaid terviseameti pehmed soovitused. 

Terviseameti erakorralise meditsiini osakonna juht Martin Kadai vastab võrulast sügavalt huvitavatele küsimustele. Peeti ju siin kandis hiljuti „koroonapidu” ning seetõttu sattus risikirühma peaaegu sada elanikku. Kuidas näeb välja suurema inimrühma koroonaviiruse testimisprotseduur? Kas see toimub kiirabiautos, siseruumis või triaažitelgis? 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Seotud lood

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD