Menu

.      

Tavakohvikutest on saanud kullerkohvikud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru kesklinna kohvik Mantelahi teenindab kliente kohapeal ning pakub ka kulleriteenust. Pildil on Mantelahju kokk ja perenaine Sigrit Müürsepp. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Kui tavaolukorras võtavad toitlustajad oma külastajaid vastu lahtiolekuaegade järgi ja kohapeal, siis eriolukorra ajal peavad ka kohvikupidajad uutele lahendustele mõtlema.

Kuidas külastajate vähesusega toime tulla ja väikeettevõtlusega vee peal püsida, et uksi esimese  nädala jooksul mitte kinni panna, selleks on ettevõtjad nuputanud eriolukorraks mitmesuguseid lahendusi.

Eriolukord nõuab erilisi lahendusi

Peab ütlema, et paljud kohvikupidajad Võrumaal pole eriolukorra ajal pead norgu lasknud ja leiutavad üha uusi võimalusi kuidas külastajate jaoks kättesaadavad olla. Ega ilmaasjata öelda, et söök on ainus asi, mis toidab. Viiendat aastat Sõmerpalu keskuses kodukohvikut pidava perenaise Juta Valli sõnul lõpetas ta kohe, 13. märtsil kohapeal toitlustamise, kui riigis eriolukord välja kuulutati.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD