Menu

.      

Noortekogunemistel rammus kriips peal

  • Kirjutas Sten Sang

Uus nädal tõi uued piirangud ning Võru Kesklinna kooli sotsiaalmeedias jagatud teate kohaselt saadab politsei üle kolme liikmega noortepundid laiali. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Esmaspäeva hommikul kell 10 teatas Võru Kesklinna kool uuest keelust – koguneda võivad vaid kuni kolmeliikmelised noortepundid. Leht asus terviseameti ja Lõuna prefektuuri käest uudse piirangu tagamaid uurima.

Nublud luubi all

Võru Kesklinna kooli (edaspidi VKK – toim.) sotsiaalmeedialehele tekkis esmaspäeva hommikul järgmine postitus: „Seoses viiruse kiire levikuga on õpilastel KEELATUD veeta aega gruppides (rohkem kui 3 inimest). Õues liikudes on kohustus hoida inimestevahelist distantsi vähemalt 2 meetrit. Koos on keelatud viibida kooli jalgpalliplatsil, linna skate-pargis, rannapromenaadil, mänguväljakutel ja teistes kohtades. Ainult nii saame piirata viiruse levikut. Hoia enda ja teiste tervist!”

Kooli sotsiaalmeedia haldaja jagab toimetuse küsimuse peale lisainfot keelurikkujate ohjeldamise teemal. Kool kinnitab, et korraldus pärineb Võru noorsoopolitseist ja seda kontrollib samuti politsei. Vastaja lisab, et terviseamet on ammu soovitanud hoida kõigiga sotsiaalset distantsi ning keelatud on kõik avalikud kogunemised.

FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD