Menu

.      

Tänavu Eestis toimuma pidanud U17 noormeeste vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste finaalturniir jääb ära

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Foto on illustratiivne

Seoses Covid-19 pandeemiaga jääb 16 koondise osavõtul Tallinnas, Rakveres, Haapsalus, Tartus, Viljandis, Otepääl ja Võrus toimuma pidanud suursündmus ära, mis tähendab, et tänavu selles vanuseklassis Euroopa meistrit ei selgu.

U17 EM-finaalturniiri külastajad oleks veetnud mai ja juuni jooksul Eestis 6700 hotelliööd, turniiri teleauditoorium olnuks hinnanguliselt 10 miljonit.

"Valmistusime turniiriks mitme aasta jooksul põhjalikult ja pühendunult, mõistagi oleme kurvad, aga saame täielikult aru UEFA otsusest, sest praegustes oludes pole lihtsalt võimalik turniiri plaanerida ka suve teise poolde - liiga palju on riske ja teadmatust, samuti tuleks enne finaalturniiri pidada eliitringi mängud," sõnas U17 EM-finaalturniiri projektijuht Kadri Jägel.

"Suur aitäh kõigile jalgpalliliidu töötajatele, vabatahtlikele, omavalitsustele, toetajatele ja teistele partneritele, kes andsid panuse turniiri ettevalmistusse, ning loomulikult meie U17 koondisele, kes tegi finaalvõistluseks valmistudes suurepäraseid mänge," märkis Jägel.

"Tänan Kadrit ja kõiki teisi, kes pingutasid turniiri väga hea korraldamise nimel. Töötame edasi eesmärgiga tuua lähiaastatel Eestisse mõni teine noorte vanuseklassi finaalturniir, oleme sel teemal UEFA-aga juba suhelnud ja saanud ka positiivseid signaale," kinnitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD