Menu

.      

FOTOD Võõras Võru linn

  • Kirjutas Kadi Annom

Fotoülevaade on kokku pandud kriisi vältel pildistatud kaupluste ning muude asutuste või vaba aja veetmise kohtade teavitavatest siltidest. Mõni aeg tagasi ei osanud keegi arvata, et sellised teavitustekstid pisipoodide, töökodade ning asutuste ustel on peagi tavapärane argipäev ja pigem reegel kui erand. Fotod/kollaaž: AIGAR NAGEL

KRIISILINN ❯ Möödunud kuul samal ajal elasid võrumaalased veel oma tavapärases rütmis. Käidi tööl, õhtuti istuti pubides, nädalavahetusel väisati klubisid.

Lõunapausid peeti pigem mõnes mõnusas kohalikus toitlustusasutuses. Nautida sai nii toitu kui ka interjööri. Argiellu tõid vaheldust retked kaubanduskeskustesse kas Võrus või mõnes lähedal asuvas linnas. Lapsed ootasid kevadisemate ilmade saabumist, et saaks rohkem aega veeta koos sõpradega rulapargis, mõnel muul mängu- või spordiväljakul või hoopis jalgrattaga ringi vurades.

Vaid mõne päeva pärast muutus elukorraldus kogu Eestis, nii ka Võrus.

Võrumaa Teataja fotoülevaade on kokku pandud kriisi vältel pildistatud kaupluste ning muude asutuste või vaba aja veetmise kohtade teavitavatest siltidest.

Mõni aeg tagasi ei osanud keegi arvata, et sellised teavitustekstid pisipoodide, töökodade ning asutuste ustel on peagi tavapärane argipäev ja pigem reegel kui erand. 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD