Menu

.      

Naabri terane pilk peletab võõra vara ihalejad eemale

  • Kirjutas Sten Sang

Uue-Saaluse külaseltsi liikmete Karin Asseri (vasakul) ja Maris Kivistiku sõnul oli külarahvas naabrivalvest meedia vahendusel kuulnud ja praeguseks on liitunud 23 majapidamist. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeval tähistas Nõmme linnaosast alguse saanud MTÜ Eesti Naabrivalve oma 20. sünnipäeva. Üle 10 000 liitunud majapidamise seas on 115 Võrumaa kodu. Katmata on vaid Hiiumaa ning väiksemad saared.

Suvituspaigad kaitstud

Uue-Saaluse külaselts liitus naabrivalvega möödunud aasta maikuus ning külaseltsi liikme Karin Asseri sõnul oli rahvas naabrivalvest juba ammu meedia vahendusel kuulnud. „Meil on küllalt suur küla ja on ka selliseid talusid, kus pererahvas on mujal tööl. Nad elavad linnas, tulevad maale  puhkepäevadeks ning veedavad siin rohkem aega suvel. Nii otsustasimegi liituda.” Praegu on Uue-Saalusel naabrivalvega liitunud 23 talu. Asseri kinnitusel pole siiani õnneks midagi varavastast juhtunud, aga varem on mõnes majapidamises sees käidud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD