Menu

.      

Võru kaubaparadiisides särab taas päike

  • Kirjutas Sten Sang

Kagukeskuses toimetava PetCity klienditeenindaja Tiina ootab loomasõpru oma lemmikutele kõhutäidet ja mänguasju soetama. Foto: AIGAR NAGEL

Esmaspäevast lubas riik taas avada ostlemissõprade pühapaigad. Kagukeskust omava OÜ Kroonikeskus haldusjuht Raigo Pilt möönab, et võrreldes kolmenädalase eelneva perioodi keskmise päevase külastatavusega hüppas klientide arv kahekordseks.

Mõistlikud kunded

„Valmistusime hullemaks tunglemiseks, aga olukord oli normaalne. Trügimist ei olnud ja poepidajad lasid rahvast sisse kontrollitud koguses, et tagada ohutus ja soovitatud tingimused.” Ta lisab, et praeguseks on eriolukorra ajal sulgenud poe üks ettevõtja. Tagamaks keskuse personali ja klientide ohutust on Kagukeskuses suletud laste mänguautomaadid ja massaažitoolid. „Tegime seda kokkupuudete vältimiseks. Pinke pole siiani teisaldada tarvis olnud. Nende kasutus on praktiliselt olematu ja toolide pindu desinfitseeritakse iga päev mitu korda.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD