Menu

.      

Noored Kotkad toovad Võrumaale võidutule

  • Kirjutas Sten Sang

Võrumaale viivad võidutule Vastseliina rühma rühmapealik Elen Tamm ja Kääpa rühma noorkotkas Jarko Nassar. Foto: URMO SIBUL

Sel aastal tähistavad Noored Kotkad oma 90. sünnipäeva ja seetõttu on võidupüha tuletoojateks valitud iga maakonna parim noorkotkas ja kotkajuht. Võrumaale toovad võidutule Vastseliina rühma rühmapealik Elen Tamm ja Kääpa rühma noorkotkas Jarko Nassar.

Aktiivsed ühistegevused

Vastseliina rühma rühmapealik Elen Tamm (37) on ametlikult poiste juhendaja, kuid tema 80-liikmelises rühmas leidub ka tüdrukuid. Huvi noorkotkaste ja kodutütarde tegemiste vastu sai alguse 11 aastat tagasi, mil tema oma laps seitsmeaastasena noorkotkastega liitus. Elen on rühmapealiku kohustusi täitnud viimased viis aastat. „Mulle meeldib näha noorte arengut – kuidas pisikesena rühma tulnud lapsest sirgub aja jooksul suur inimene. Üheskoos viime läbi laagreid, võistlusi ja matkamisi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD