Menu

.      

Maaeluminister Aller Võrumaal: maaturism on praegu veel ootel ja taastumine väike

  • Kirjutas Heleri Lakur

Foto: Aigar Nagel

Maaeluminister Arvo Aller kohtus sellel nädalal Võrumaa Talupidajate Liidu juhatusega ning külastas Võrumaal asuvaid köögiviljapõldusid. Kohtumisel arutleti akuutsetel teemadel nagu tööjõunappus, toetused ja maaturism, kuid ära kuulati ka põllumeeste igapäevamured.

Akuutsetel teemadel

Ministri kohtumine Võrumaa Talupidajate Liidu esindajate ja kohalike tootjatega leidis aset teisipäeva õhtul, kui traditsioonilise suitsusauna ja kohaliku toidu mekkimise kõrvalt kostitati ministrit ka aktuaalsete küsimustega nagu tööjõuvajaduse rahuldamine ja üleminekuperioodil ees ootavad küsimused. „Põhimure on põllumeestel ikkagi see, et mis hakkab saama uuel perioodil Euroopa Liidus (EL) ja kuidas jagunevad investeeringud. Ja loomulikult igaühe enda piirkondlikud mured, olgu selleks siis põllumaade rent, kasutusvaldus, loomade realiseerimine või loomsete jäätmete teema,” loetleb Aller.

Maaeluminister Arvo Aller (vasakult teine) kohtus kolmapäeva hommikul kartulipõllu ääres Võrumaa suurima köögiviljakasvatajaga. Jutuks tulid nii tööjõuvajadus kui ka köögiviljatoodangu tänavune kvaliteet. OÜ Jaagumäe Agro juht Mart Timmi (vasakult), maaeluminister Arvo Aller, Jaagumäe tootmisjuht Kristjan Runtal ja Jaagumäe OÜ juht Tarmo Timmi. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD