Menu

.      

Amet hoiab veebipoodidel silma peal

  • Kirjutas Sten Sang

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet soovitab tarbijatel e-kaupluse usaldusväärsuse hindamisel kasutada KKK meetodit: kontaktid, kommentaarid, katse. Foto: AIGAR NAGEL

Toimetuse poole pöördusid murelikud lehelugejad, kes on märganud ühte ja sama ettevõtet pakkumas oma kaupa erineva nimega veebilehtedel. Lugejates tärkas kahtlus, justkui petetaks niimoodi kundesid.

Kõik ornungis

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti kaubandustalituse juht Birgit Valgus möönab, et üks kaupleja võib tegutseda mitmes erinevas tegevuskohas mitme erineva tegevuskoha nime all. „Tegevuskohaks loetakse e-kaubanduse korral e-kaupluse veebilehe aadressi. Mitme erineva tegevuskoha nime all tegutsemine ei ole seadusega keelatud ega ole üldjuhul vastuolus heade kaubandustavadega,” märgib ta. Kauplejal võib olla mitu ärilist põhjust erinevate tegevuskoha nimede all tegutsemiseks, näiteks pakutakse erinevates tegevuskohtades erinevat kaupa või tegevuskohad on suunatud erinevatele sihtrühmadele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD