Menu

.      

Poolsada aastat kaupluses – Ilme Lang on ametivalikuga jätkuvalt rahul

  • Kirjutas Sten Sang

Uus Misso kaupluse juht Mirko Janus saadab kodusele puhkusele tööjuubilar Ilme Langi. Foto: VÕRU TARBIJATE ÜHISTU

Misso kaupluses viiskümmend aastat ametis olnud Ilme Lang ei tee tööaastatest suurt numbrit. Ta ütleb, et kõik inimesed ju teevad oma igapäevast tööd. Tööjuubilar näeb oma pika staaži taga ühtset ja toetavat meeskonda, sest üksinda kauplust pidada ei saa.

Armas kodukant

Luhamaal ilmale tulnud Ilme Lang (66) leidis Misso alevikus kodupaiga 1971. aasta aprillis. Sama daatum tähistab tema kaubandustöötaja karjääri algust. „Tuleb välja, et olen Missos elamisega rahul. Mul on siin maakodu alevi külje all. Maakodu nagu maakodu ikka!” muheleb Ilme Lang ning loetleb üles muljet avaldava nimistu aias sirguvatest taimekultuuridest. Suvekodu hoovist leiab kasvamas lilled, kartulid, kurgid ja tomatid. Sekka veel maasikad, marjapõõsad ja õunapuud. Valmivatest viljadest ja õiteilust saavad osa Ilme ja tema abikaasa Hennu kaks tütart Tuuli ja Talvi ning poeg Tormi. Lapselapsi on staažikal poodnikul tervelt neli ning praegusel suvisel ajal saavad põnnid vanavanemate pool lustida koos külla tulnud kutsa Ruudiga.

Kaubandustee algus

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD