Menu

.      

Võru jalgpalliväljak saab hoolimata annetuste vähesusest uue tribüüni valmis

  • Kirjutas Heleri Lakur

Varjualusega ja 250 istekohaga tribüüni laiuseks tuleb 41 meetrit. Tribüüni ehitab valmis Tartu ettevõte OÜ DG Evolution, kes on varem tootnud näiteks Võrus Kubjale kettagolfi korvid. Ettevõtte juht Harri Reimand (vasakul) ja ka vutiklubi juht Jaanus Vislapuu loodavad, et ehitustöödega jõutakse valmis augusti keskpaigaks. Foto: AIGAR NAGEL

Kevadel alustas Võru kohalik jalgpalliklubi FC Helios kogumiskampaaniat, et Kooli tänava kunstmuruväljaku äärde ehitada sel suvel katusega tribüün.

Kolme kuuga koguti toetajate abiga kokku veidi üle 8500 euro plaanitud 25 000 euro asemel klubipoolse kaasfinantseeringu jaoks. Jalgpalliklubi juht pole kurb, vaid viib oma eesmärgi kindlalt lõpule.

Raha taha asi seisma ei jää

Võru FC Helios tähistab sel aastal klubi kümnendat sünnipäeva. Selleks, et jalgpallikeskust edasi arendada ja väljaku äärde katusega tribüüni ehitada ning pakkuda peavarju ja istekohti publikule, lastevanematele ja lastele treeningute, mängude ja turniiride ajal, alustas vutiklubi annetuste kogumist juba mõned kuud tagasi. Kuigi toetajate abil kogunes vähem kui pool loodetud summast, ei jää selle taha ehitus siiski seisma, on Võru vutiklubi juht Jaanus Vislapuu kindel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD