Menu

.      

FOTOD Avatud talude päev lõi külateed umbe kui Tallinna kesklinna

  • Kirjutas Kadri Nagel

Nopri talumeierei pood täies hoos kauplemas. Sagimist oli küllaga, aga õnneks kraami, mida osta sai, jätkus kõigile. FOTOD: Aigar Nagel

Nädalavahetusel sai lustida avatud talude päeval, ka ilmataat oli sooja ja kuiva ilmaga helde. Juba kuuendat korda toimuval üritusel avas oma uksed 281 talu, neist enamik kahel päeval.

Sarve heaolutalus sai vaadata alpakasid ja küülikuid ning näha demonstratsioonesinemist „Kuulekas koer”. Alpakadega samas aedikus toimusid joogatunnid, kus sattusid otsekui keset metsikut loodust.

Paistab, et inimestel on kuskil hingesopis meeles tunne, kui pidi kodus nelja seina vahel istuma ja nüüd kasutatakse kõiki üritusi ära. Ja külastatavuse numbrid tulid vägagi prisked. Üle Eesti oli külastajatele avatud 281 talu, kuhu tehti üle 213 000 külastuse ning tegemist on praeguseks kuuel järjestikusel aastal toimunud avatud talude päeva külastusrekordiga.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD