Menu

.      

FOTOD Reportaaž sündmuskohalt: Kuidas lõppes Vikerkaare festival

  • Kirjutas Kadi Annom

FOTO: Aigar Nagel

Kolmapäeva, 22. juuli pärastlõunal oli Vikerkaare festivali pidamise keeld jõus. Päev enne oli toimunud kõikide kohalviibijate laustestimine. Festivalipaik Mäe-Kauksi kinnistul oli isoleeritud ja ööpäevaringselt pidas valvet politseipatrull, kes isikuid kinnistule ega kinnistult ära ei lubanud.

FOTO: Aigar Nagel

22. juuli pärastlõunaks olid teada kõikide testide vastused ning selgunud, et teisipäeval tehtud koroonaviiruse testid osutusid kõik negatiivseks. Kinnistule sisenes terviseameti lõuna regiooni juht Tiia Luht koos Võru piirkonnavanema Anti Paabuga, et teavitada osalejaid testide tulemustest ning anda neile korraldus lahkumiseks.

Kurmet Müürsepp ja Tiia Luht FOTO: Aigar Nagel

„Mõned isikud avaldasid soovi juba eile lahkuda, kuid kehtestatud oli liikumispiirang kuni testide tegemise ning tulemuste selgumiseni. Tänaseks on tulemused teada ja saame anda loa lahkumiseks,” selgitas Paap kolmapäeva pärastlõunal Võrumaa Teataja toimetusele. Piirkonnavanem lisas enne kinnistule sisenemist, et festivali osalejatele antakse aega kinnistult lahkumiseks käesoleva päeva kella 18ni.

Anti Papp FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD