Menu

.      

Politseimajas omanikke ootavate leidude nimekirja juhivad mobiiltelefonid ja jalgrattad

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru piirkonnagrupi vanemspetsialisti Maret Henningu sõnul on üks omapärasemaid leide näiteks metsast puu otsast leitud saapad, millele omanik pole veel järele tulnud. Mobiiltelefonid laual on leitud viimase kolme aasta jooksul, uuemad, mis eesreas, leitud alles sellel aastal. Foto: AIGAR NAGEL

Võru politseimajja on käesoleval aastal toodud leide 29 korral, mullu terve aasta jooksul registreeriti leide kokku 64 korral. Leitud esemete seas on peamiselt mobiiltelefonid, rahakotid dokumentidega, võtmed, jalgrattad ja isegi töökorras tööriistad.

Rahakott koos 4000 euroga

Võru piirkonnagrupi vanemspetsialisti Maret Henningu sõnul ei ole ta aastate jooksul kadunud esemete hulgas suurt muudatust täheldanud ei mahu ega ka esemete endi poolest. Peamiselt jõuavad politseisse kaotatud mobiiltelefonid ning erineva sisuga kotid ja rahakotid nagu ka varasematel aastatel. „Selleaastastest leidudest omapärasemad on ehk politseis hoiul olevad kaks paari saapaid, mis metsast leiti. Ka oli vahejuhtum, kus politseisse toodi rahakott ligi 4000 euroga.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD