Menu

.      

Jaekaubanduses kantakse tööohutuse eest tublisti hoolt

  • Kirjutas Sten Sang

Võru Rimi Superi tootespetsialist Kairi Väikene on läbinud tööohutuse sissejuhatava ja esmase koolituse ning saanud väljaõppe ohutute töövõtete omandamiseks. Foto: AIGAR NAGEL

Võrumaal on sel aastal juhtunud 65 tööõnnetust, neist 47 kerged ning 15 rasked. Siinsed tööõnnetused on ette tulnud tootmises, riigikaitses, kaubaveol ja jaekaubanduses. Leht uurib, kuidas läheb Võrus kahe kauplusega tegutseval Rimil ohutuse tagamise teel.

Eeskujuks teistele

Rimi töökeskkonna juht Kerli Otstavel annab teada, et kahes Võru Rimi poes töötab kokku 32 inimest ning ametis on teenindajad, kaubapaigutajad, pagarid, tootespetsialistid ja juhtkond. „Kõik Rimi kaupluste töötajad läbivad tööohutuse sissejuhatava ja esmase koolituse ning saavad väljaõppe ohutute töövõtete omandamiseks. Tegemist on seadusest tuleneva nõudega. Vahejuhtumite või rikkumiste korral saadame töötaja täiendõppele, et varem omandatu üle korrata.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD