Menu

.      

Setomaa ja Räpina vallas tegutses toidukuller juba enne koroonaaega

  • Kirjutas Heleri Lakur

Värska kaupluse Lemmik teenindajanna Tiina Ämarik soovis juba lapsena töötada kaupluses. See unistus on tänu heale koostööle tööandjaga toiminud tänaseni, sest töötab ta kaupluses juba viimased 20 aastat. Naise sõnul on kaupluses sortiment hea ja külastajaid tuleb aina juurde. Foto: AIGAR NAGEL

Setomaa vallas Värskas tegutsev kauplus Lemmik on peale kodukaupluse alates 2014. aastast pakkunud kojukandeteenust „Ukselt uksele”, olles sellega eeskujuks nii mõnelegi suurketikaupluste loodud e-poele. Ilmselt seetõttu on põllumajandusuuringute keskus ja maaeluministeerium Võrumaa väikeettevõtja valinud ettevõtjate hulka, kes on viimase nelja aasta jooksul seisnud Eestis maaelu arendamise eest.

E-kaubanduse pioneerid

Konkursil „Märka LEADERit 2.0” on hindamiskomisjon valinud OÜ Marmil e-kaupluse www.ukseltuksele.ee Eesti maaelu arengukava 2014­­­­­­­–2020 LEADERi toetusmeetme 80 parima hulka, tuues esile teenuse uuenduslikkuse. „See võib tunduda kummaline, aga neli aastat tagasi keegi ei uskunud, et kojukandevõimalus ja e-pood end ära tasub,” sõnab kaupluse omanik ja juhatuse liige Margus Karro. Ta on isegi üllatunud, et nende ettevõtmine on leidnud äramärkimist.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD