Menu

.      

Võru suurpere ema Tiiu Puieste ootab sügisel tavaõppe jätkumist

  • Kirjutas Sten Sang

Võru suurpere liikmed ootavad sügisel algavat kooli- ja lasteaia-aastat:  Karl-Samuel (ees vasakult), Sheryl, Enriko, Robert, Tim (süles Tommi) ja Laura. Nende seljataguse eest hoolitsevad pereisa Tiit ja pereema Tiiu. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linnas elava Tiiu Puieste peres läheb sel sügisel Kääpa põhikooli lõpuklassi vanim perepoeg Enriko.

Võru Kreutzwaldi kooli kuuendasse klassi läheb Tim, neljandasse Laura, kolmandasse Robert ning esimeses klassis alustab Karl-Samuel. Leht küsib seitsmelapseliselt perelt, millised mõtted liiguvad koroona teise laine tuules ning kuidas tuldi toime kevadise koduõppega.

Puudus raalidest

Tiiu Puieste tõdeb, et pere tuli kevadise kaugõppega toime piisavalt hästi. „Alguses oli lastel lahe, et saab kauem magada, aga hiljem taheti juba kooli minna. Koduõppele jäämiset meie perele suurt mõju polnud. Eks natuke keeruline oli, kui kõik lapsed kodus olid. Ka lasteaias käivad kuuene Sheryl ja kolmene Tommi jäid koduseks. Arvutitega oli natuke kitsas käes, kui kolmel lapsel toimus korraga videotund.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD