Menu

.      

Võru kooliõpetaja Triinu Kärbla kasvatab õpilastes ettevõtlikkust

  • Kirjutas Sten Sang

Võru Kesklinna kooli majanduse ja inglise keele õpetaja Triinu Kärbla on terve elu Parksepas elanud ja kasvatab seal koos abikaasa Veikoga lapsi Kristinit, Liisi ja Sandrat. Foto: AIGAR NAGEL

Võru Kesklinna kooli majanduse ja inglise keele õpetaja Triinu Kärbla on terve elu Parksepas elanud ning isegi mitte ei kaalu mujale kodu rajamist. Kohe-kohe ootab viieliikmelist peret ees oma majja kolimine, kus naabriteks on ühelt poolt Triinu vanemad Tea ja Tõnis ning teiselt poolt õde Kairi. Alevirahvas nimetab naabritekolmikut naljatlevalt Sossi külaks, mis tuleneb perenime Soosaar lühendist.

Ülikool südames

Triinu Kärbla (41) on Võru Kesklinna kooli õpetajana ametis olnud viis aastat, neist neli viimast on ta töö kõrvalt tublisti pingutanud doktorikraadi saamise nimel. „Lõpetasin Parksepa keskkooli ja edasi õppisin Võrumaa kutsehariduskeskuses ärijuhtimist. Sain sealt rakendusliku kõrghariduse ning olin Wermo mööblitööstuses tosin aastat ostujuht.” Õpihimulise võrulase järgmine samm oli Tartu ülikooli haridusteadustes klassiõpetaja magistrikraadi omandamine.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD