Menu

.      

Võrumaa kutsehariduskeskusega liitunud õppurid alustasid ühist õppeaastat

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võrumaa kutsehariduskeskuse peahoone ees eile toimunud avaaktusel tervitati kõiki uusi õppureid. Nende seas ka endise Võru täiskasvanute gümnaasiumi endisi ja uusi õpilasi. Foto: AIGAR NAGEL

Maakonna suurima üld- ja kutseharidust pakkuva õppeasutuse Võrumaa kutsehariduskeskuse jaoks algab 1. septembril 2020 uus ajajärk. 100. aastapäeva tähistava kooli jaoks on tänavune õppeaasta eriline väga mitmes mõttes – uuenenud on nii kooli sisu kui ka välimus.

Ligi 90 täiskasvanud õppijat

Kooli direktori Tanel Linnuse sõnul oli 31. augusti varahommikuse seisuga end kirja pannud täpselt 550 kutseõppe õpilast, kelle seas 87 alustavad üldharidusõppevormis ehk endise täiskasvanute gümnaasiumi õpilased. Teist sama palju ja rohkemgi veel on erinevatel kursustel ja erineva vanuseastmega õppijad. „Võib öelda, et tublisti üle 1000 õpilase on meil aasta ringi õppimas,” märgib Linnus. Samuti teadis direktor, et esimesel kursusel ehk üldharidusõppevormis alustavad õppetööd 24 uut õppurit. Möödunud aastal alustas kutseõppes 441 õpilast, tänavu juba rohkem – 463 õpilast.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD