Menu

.      

Uus hooaeg toob Vabatantsuklubisse uued stiilid ja treenerid

  • Kirjutas Katriine-Maria Orula

Viljar Olesk, Henri Helekivi, Genneth Grünthal ja Alar Orula. Foto: KATRIINE-MARIA ORULA

Möödunud hooaeg sundis inimesi aega maha võtma, rohkem mõtlema ja aega enesele pühendama. Sama käis ka asutuste kohta, kes pidid oma tööd ümber mõtestama. Selgeks sai, et võime kiiresti muudatustega kaasas käia tagab arengus püsimise. Seetõttu alustab Vabatantsuklubi uut hooaega uute tantsustiilide õpetamisega.

Pidevate breigimaailma arengutega kaasas käies on selgunud, et breik on teinud suure hüppe, muutudes aina tehnilisemaks ja keerukamaks ning breigis on võimalik eristada erinevaid suundi. Uuest hooajast saab Easylegsi koolkonnas õppida Flex breiki, Power breiki ja Show breiki. Flex breik annab õppijale kehakooli, et liikuda breikides painduvalt, Power breigis õpitakse tegema jõudu nõudvaid elemente ja Show breigis pannakse kokku kõik eelnev, põimitakse seda vana kooli ja lavastuslike elementidega ning ehitatakse üles tantsukavasid ja -lavastusi. Hea näide on hiljutine üles astumine Lõuna-Eesti võimlemispeol, kus breigi ja ooperiga loodi kontrastne show.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD