Menu

.      

Maal elavad lemmikloomaomanikud on agaramad vaktsineerijad

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru väikeloomakliinikus Sodalis oli nädalavahetusel üks esimesi vaktsineerimisele toodud kliente 12aastane Ruby, kes paistis loomaarstivisiitidega harjunud olevat. Vanaisa Lembit (vasakult) koos lapselaps Miaga toetamas eakat koeraprouat. Paremal loomatohter Piret Tobias. Foto: AIGAR NAGEL

Eelmisel aastal vaktsineeriti kampaania raames Võrumaal 291 lemmiklooma, neist 109 kassi ja 182 koera. Kohalikud elanikud võtsid koerte ja kasside marutaudi vastu vaktsineerimise kampaania väga hästi vastu ning kinnitasid sellise aktsiooni vajalikkust. Ka sel aastal oldi agarad ja mõned loomaomanikud panid end juba varakult vaktsineerimispäevale kirja.

Kagu-Eestis toimus lemmiklooma vaktsineerimiskampaania

Reedest pühapäevani toimus koerte ja kasside tasuta marutaudi vastu vaktsineerimine Põlva-, Valga- ja Võrumaal. Veterinaar- ja toiduamet (VTA) korraldas kampaaniat juba teist aastat. Võru väikeloomakliiniku Sodalis loomaarst Piret Tobias ütles toimetusele, et eelmisel aastal sai Võru kliinikus kampaaniapäeval vaktsineeritud 21 looma, neist kaheksa kassi ja 13 koera, Räpina kliinikus sai sama ürituse raames vaktsineeritud kuus koera ja 12 kassi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD