Menu

.      

FOTOD Tartu Terminal lasi Võru tankla jaoks paigaldada maa-aluse kütusemahuti

  • Kirjutas Heleri Lakur

Teisipäeval oli mahuti paigaldamist kohapeal jälgimas kümmekond tähtsat silmapaari. Fotol vasakult Terminal Oili juhatuse liige Raido Raudsepp, OÜ Amark Ehitus juhatuse liige Ardi Mark, Terminal Oili ehitusjuht Raimu Saaremaa, OÜ Aigren juhatuse liige Meelis Kibena, ASi Tartu Terminal juhatuse liige Rauno Raudsepp ja OÜ Aigren tegevjuht Enar Viljamaa. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeva ennelõunal pandi Võrus tulevase tankla rajamise eel paika maa-alune kütusemahuti, et omakorda tuleval nädalal jätkata pinnasetöödega. Tartu Terminali poolt rajatav 105 ruutmeetri suurune täisteenindusjaam Räpina maantee ääres saab plaanide kohaselt valmis novembri alguses.

Mitmetuhandetonnine mahuti

Terminal Oili juhatuse liige Raido Raudsepp ütles toimetusele, et 9 tonni kaaluva mahuti valikul oli oluliseks teguriks nii mahutavuse küsimus kui ka tingimused, mis on seatud maa ja hoonestuse jaoks. „Eelmisel aastal Nõosse rajatud tankla mahuti on samuti paigutatud maa alla,” märkis Raudsepp, kelle sõnul võtab maapealne mahuti lihtsalt rohkem ruumi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD