Menu

.      

Vana talumaja köögist leiti 1966. aasta pudelikiri

  • Kirjutas Kadi Annom

Maigar Palm, Sirli Lännik ja väike Mairon eile hommikul praeguse Tammetalu ja tulevase Palmitalu õuel. Foto: AIGAR NAGEL

Vanad majad peidavad endas tihti palju saladusi. See on ka sageli üheks põhjuseks, miks otsustatakse vanade talumajade renoveerimise, mitte lammutamise kasuks. Sirli Lännik ja Maigar Palm ostsid möödunud aasta juunikuus Võrumaale Antsla valda talumaja, mille kindlat ehitusaastat nad päris täpselt ei teagi. Esmalt oli plaanis küll vana maja lammutada ning päris uus asemele ehitada, kuid aeg ja elu muutsid plaane. Otsustati hoopiski vana talumaja renoveerimise kasuks.

Kolmapäeval, 23. septembril leidis Maigar Palm talumaja köögi seina seest pudelikirja. „Alguses vaatasin, et see on mingi tavaline viinapudel. Lähemalt vaadates selgus, et pudelis on kiri. Seda lugedes läks süda soojaks küll,” kirjeldab Palm leidmishetke.

Maigar Palm, Sirli Lännik ja väike Mairon eile hommikul praeguse Tammetalu ja tulevase Palmitalu õuel. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD