Menu

.      

Võrus ametlikult üks koroonakolle, linnavalitsus töid ei katkesta

  • Kirjutas Heleri Lakur

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 37 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 27, Võrumaale seitse ning Viljandimaale ja Põlvamaale kaks uut kooronaviiruse juhtu. Tartumaale ja Pärnumaale lisandus üks koroonaviirusesse nakatumine. Neljal positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht. Reeglina on sellisel juhul tegemist välismaalasega. FOTO: Aigar Nagel

Lõuna regionaalosakonna jälgimisel on koroonaviirusega seoses üle 440 inimese, kellest 56 on haigestunud. Regiooni jälgimisel on üks aktiivne kolle Võru töökoha kolle, millega on seotud 21 haigestumist.

Võrumaal vaid üks kolle?

Tänase seisuga oli terviseamet Võrus fikseerinud kolm kollet – 21 inimesega Võru sünnipäevakolle, 11 inimesega matusekolle ja töökohakolle (19 inimest) –, kuid uute andmete järgi selgub, et nii sünnipäevalt kui ka matusekoldest alguse saanud juhtumid on terviseamet tunnistanud lõppenuks. „Teistesse Lõuna-Eesti kolletesse pole uusi nakatunuid lisandunud ja viimased nakatunud neis on tunnistatud terveks, sellega on need kolded ka läbi saanud,” selgitab terviseameti meedianõunik Eike Kingsepp.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD