Menu

.      

FOTOD Kas Lõuna-Eesti turismist on saanud tühi koht reklaamplakatil või lüüakse lihtsalt käega …

  • Kirjutas Kalev Annom

Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel on üle Kärevere silla sõites kollane ristkülik, kus Lõunakeskus teretab tulijaid. Siin on mitme ettevõtte reklaamid. Ainult mitte turistidele. Kas kevadine eriolukord tõesti ei pannud turismiametnikel päid tööle? 7. oktoobri Eesti Ekspress kirjutab, et Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismikeskuses töötab 33 inimest, ja küsib, et huvitav, mida nad teevad, sest koroonaviirus on turismiärile põntsu pannud? FOTO: Kalev Annom

Koroonakriisis tõusis tähelepanu keskmesse turism. Musta huumorina öeldi, et kui haiglate täituvus on 95 protsenti, nagu näiteks Lõuna-Eesti haigla suurimas, siseosakonnas, siis hotellide täituvus olevat nii väike, et mõni hotell pandi lausa kinni või hakati remonti tegema.

Samas kõlab, et meie mail käis suvekuudel siseturiste rohkem kui mullu ning ka lätlasi ja soomlasi nägi varasemast rohkem!?

Siit siis küsimus: kas turism vajab toetamist või mitte?

Turismifirmad annavad riigi kohtusse?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD