Menu

.      

Kääpa põhikool vahetas kogutud vanapaberi kunstitarvete vastu

  • Kirjutas Kadi Annom

Vihmasel neljapäeva hommikul laaditi Kääpa põhikooli hoovis esimene sats vanapaberit Võru valla poolt kasutuseks antud autosse, et see hiljem Räpina paberivabrikusse toimetada. Huvijuhi Jana Kähri sõnul on vallalt igal aastal abi saadud, esialgu Lasva vallalt ja praegu Võru vallalt. Fotol Kääpa põhikooli direktor Rait Laatsit ja huvijuht Jana Kähr koos Kääpa põhikooli õpilastega. Kääpa põhikoolis õpib 156 õpilast. Foto: AIGAR NAGEL

Kääpa põhikooli laste ja töötajate jaoks on taaskasutus au sees. Juba mitmendat aastat kogutakse kokku lastevanematel ja kooliperel üle jäänud vanapaber, viiakse see Räpina paberivabrikusse ning saadakse vastu joonistuspaberit ja värvilist kartongi. „Me teeme seda juba viiendat korda kindlasti, ehk isegi kauem.

Ühel aastal jäi sügisene paberiviimine ära, sest tegime seda hoopis suvel. Muidu on küll traditsiooniks olnud. Algatus tuli kunagi õpilasesinduse poolt. Kuna korraldasime koristuspäevi ja nii-öelda „Teeme ära” talguid, siis sellest kasvas välja ka idee viia vanapaber uuele ringile,” räägib Kääpa põhikooli huvijuht Jana Kähr idee saamisloost.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD