Menu

.      

11 aastat tühjana seisnud spordiklubi sai uue hingamise

  • Kirjutas Kadi Annom

Teisipäeva hommikul kell 9 avas endine Profit pärast 11 puhkuseaastat uksed uue nime ja uue koosseisuga. Treeningstuudio Fookus kaks eestvedajat Anneli Musto (vasakult) ja Kristiina Musto. Keskel klienditeenindaja Kristina Märtin, süles väike Claud. Esimene treening anti uues stuudios teisipäeval kell 17.15. Foto: AIGAR NAGEL

Võrumaa aktiivsed inimesed on pikka aega oodanud, millal saab taas plaanipäraselt sisehooaega alustada. Märtsikuus lõpetati eriolukorra tõttu Võru spordikeskuses täistuuridel käiv rühmatreeningute hooaeg, mis täies mahus praegu taastunud ei olegi. Suvel sai rühmatrenne nautida vabas õhus ja seda võimalust kasutati maksimaalselt ka ära.

Kõledad sügisilmad aga on tekitanud suure vajaduse taas sooja trennisaali kolimiseks. Nii on tasapisi uue treeneri Kädi Aldošini käe all alustatud mõnede Võru spordikeskuse rühmatreeningutega. Hoopis uue hingamise on aga saanud endine spordiklubi Profit, mis 2009. aastal päevapealt suleti ning alles praegu, 11 aastat hiljem treeningstuudio Fookus nime all taasavati.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD