Menu

.      

Võru linn tänas tublimaid abipolitseinikke

  • Kirjutas Kadi Annom

Möödunud teisipäeval anti sümboolne jõulupakk üle staažikale abipolitseinikule Einar Reilijanile. Kokku on pakisaajaid 30. Fotol noorsoopolitseinik Liliana Lepaste, Võru abipolitseinike rühma juht Elar Sarik, abilinnapea Toomas Sarapuu (vasakul) ning abipolitseinik Einar Reiljan. Foto: AIGAR NAGEL

Kolmandat aastat järjest tänas Võru linn aasta lõpus tublimaid abipolitseinikke, kes on panustanud oma vabatahtlikke töötunde Võrumaa hüvanguks.

Kui eelnevatel aastatel on korraldatud tublidele vabatahtlikele motiveeriv õhtusöök ja hubane olemine, siis arvestades hetkeolukorda nii maailmas kui ka Eestis otsustati tänavu kostitada tublisid abipolitseinikke pakiga, kust leiab head ja paremat jõululauale. Pakid toimetati saajateni möödunud nädalal.

Keerulised ajad

Võru abilinnapea Toomas Sarapuu tõdeb, et abipolitseinike panus ühiskonda on hindamatu, seda eriti praegusel koroonaajal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD