Menu

.      

FOTOD Lastelinn Võru tunnustas parimaid jõuluilu loojaid

  • Kirjutas Kadi Annom

Rainer Hõraku jõulusäras kodu. „Kaunistatud kodu pakub jõuluvalgust inimeste ja ka enda südamesse!” Foto: ERAKOGU

Novembrikuu viimasel nädalal kutsusid Võru linnavalitsus ja Lastefestival kõiki üles kaunistama oma koduõuesid, hooneid, vaateaknaid ning looma ühiselt linnas lastepärast jõulurõõmu, mis soojendaks südameid ja paneks silmad särama sel keerulisel, kuid teisalt nii helgel ja armsal jõuluajal.

Üleskutse eesmärgiks oli rõõmustada ennekõike lapsi ning luua ühiselt jõuluilu, mis just neid kõnetab. Kõikidest kaunistustest ootas Võru linn fotosid, et lastest koosnev žürii saaks välja valida oma lemmikud ja neid auhindadega premeerida. Fotosid jõulusäras hoonetest sai esitada kuni 20. detsembrini.

Lastest koosnevale žüriile jäi silma Kagukeskuses magav jõulumees, kes pälvis üldarvestuses teise koha. Foto: AIGAR NAGEL

Lastest koosnevale žüriile jäi silma Kagukeskuses magav jõulumees, kes pälvis üldarvestuses teise koha. Foto: AIGAR NAGEL

Parimatest parimad

„Lastele läks hindamiseks 17 lastepärasemat kaunistust. Laste kolm lemmikut valis välja lastest koosnev žürii, kuhu kuulusid esindajad igast lasteaiast ning üheksa põhikooliealist last,” selgitab Võru linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Marianne Mett hindamise põhimõtet. Mett lisab, et hääli jagus väga paljudele kaunistustele, mille hulgast sai esimese koha eramu Karja tänaval, teiseks jäi Kagukeskuse fuajee koos magava jõuluvanaga ning kolmandale kohale tuli eramu Kanepi tänaval. Rohkelt äramärkimist sai ka Raineri kaunistatud kodu Võru linna piiril.

Remo Rätsepa jõuluehteis saan koos põtradega jõululaupäeva eel, veel lumevaibata Võrumaal. Foto: ERAKOGU

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD