Menu

.      

Võru keskväljakul allkirjastati Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 koostööleping

  • Kirjutas Kadi Annom

FOTOD: Aigar Nagel

Esmaspäeva hommikul kell 10.30 startis Tartu raekojast Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 lepingu allkirjastamise neljapäevane ringreis.

Ringreisi käigus allkirjastavad 19 Lõuna-Eesti omavalitsuse juhti koostöölepingu, mille alusel valmistatakse ette ja viiakse ellu Euroopa suursündmus. Käesolev ühislepingu formaat on Eestis ainulaadne ja on ühtlasi ka suurim valdkondadeülene koostöö Lõuna-Eestis.

Täna mõned minutit enne kella poolt nelja pärastlõunal allkirjastasid Võru linna keskväljakul Võru linnapea Anti Allas (paremalt), SA Tartu 2024 nõukogu esimees ja Tartu linnapea Urmas Klaas ja Tartu 2024 juht Priit Mikk Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 koostöölepingu. Foto: AIGAR NAGEL

Neljapäevasest ringreisist võtavad osa Tartu 2024 juht Priit Mikk, SA Tartu 2024 nõukogu esimees ja Tartu linnapea Urmas Klaas, Tartu 2024 regionaalne koordinaator Annela Laaneots ja teised meeskonnaliikmed. Üheskoos külastatakse kõiki ühinenud omavalitsusi Tartu, Põlva, Võru, Valga maakonnas ning ka Viljandi linna. Igas paigas allkirjastatakse koostööleping.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD