Menu

.      

FOTOD 10. veebruar 2021 – Dr. Fr. R. Kreutzwaldi memoriaalmuuseum 80

  • Kirjutas Kalev Annom

Lauluisa muuseumi pere kargel päikesepaistelisel 4. veebruaril 2021 kell 11 muuseumiuksel. Koguhoidja Malle Avans (vasakult), tegevusjuht Marika Sepp, külastusjuht Heli Raudsik, külastusjuht Ene Hinn, juhataja Aimi Hollo, aednik Tuuli Hass. Pildi vasakus servas on näha roheline muuseumi lipp. Fotod: KALEV ANNOM

Täna möödub 80 aastat Dr. Fr. R. Kreutzwaldi memoriaalmuuseumi asutamisest 10. veebruaril 1941. aastal.

Pool sellest ajast on selle muuseumi heaks teenijaks olnud Aimi Hollo, kes asus siia tööle 1. septembril 1981. aastal. Muuseumipere pühendumuse kõnekaks faktiks, mis räägib enda eest ise, on see, et president Lennart Meri leidis aega muuseumi isegi mitu korda külastada. Siia, Eesti vanimasse kirjanikumuuseumisse tulebki tulla uuesti ja uuesti. Muuseumis on lugusid, mis kõnetavad sind iga kord erineval salajasel moel.

• Selgunud on muuseumis 80 aastat suletud ukse saladus •

Muuseumide kohta on öeldud, et võimalik, et aeg võib isegi eksisteerida kahel erineval moel: aeg, mida me jälgime, ja see, mis meid muudab.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD