Menu

.      

Rõuge vallavolikogu istung toimus esimest korda täielikult veebis ja tõi kaasa umbusalduse

  • Kirjutas Kalev Annom

Selline nägi Rõuge vallavolikogu üleeilne istung välja arvutiekraanil. Alguses õnnitles volikogu esimees Aigar Kalk sünnipäevalisi, kellest Jaak Pächter on vanim volikogu liige, Marika Parv tähistas sünnipäeva veebruarikuu eelviimasel päeval ja Erki Sok sai 55aastaseks volikogu toimumise päeval.

Teisipäeva pärastlõunal toimus maakonna suurima liikmete arvuga Rõuge vallavolikogu istung täielikult Zoomi vahendusel ja seda sai jälgida veebi vahendusel. Lingi sai valla koduleheküljelt.

Rõuge vallasekretäri abi Siiri Mõttus ütles Võrumaa Teatajale, et 7. aprillil 2020. aastal oli volikogu istungi läbiviimisel kasutusel nii-öelda segavariant, kus enamus volikogu liikmeid osalesid Zoomi keskkonnas ja kaks volikogu liiget olid istungil Haanja rahvamajas, kus oli ka volikogu esimees Aigar Kalk, kes juhtis samas istungit Zoomi kaudu.

Eile pärastlõunal teatas Rõuge vallasekretäri abi Siiri Mõttus: „Rõuge vallavolikogu teisipäevasel istungil osales 25 volikogu liiget, puudusid Kristo Hainsoo ja Õnne Saluorg. Volikogu liige Ruth Kuuba saabus istungile kl 14.52 ja volikogu liige Alar Johanson lahkus kl 16.15. Erinevatel ajahetkedel oli veebis istungi jälgijaid 20–40 ringis. Kokku on videot kolmapäevahommikuse seisuga avatud u 300 korral – kui pikaks ajaks ja kui paljude erinevate inimeste poolt, selle kohta meil andmeid ei ole.”

Umbusaldusavaldus volikogu esimehele Aigar Kalgile

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD