Menu

.      

FOTOD Peeter Pepe Saar 60 ja 12 kevadist hetke

  • Kirjutas Kalev Annom

FOTO: Kalev Annom

PEPE & HETERO > Veebruarikuu Eesti sünnipäeva ERRi muusikasaates õnnitleti Pepet 60. sünnipäeva puhul ja loomulikult ei jäänud kõlamata ka Pepe laul. Kas tõesti on Pepe nii vana?! Alles ta oli möödunud aasta oktoobris Kandle laval, Utahi mormoonide õmmeldud kilt seljas, nagu noor frontman

Pepe & pargiäärne kodu

Peeter Pepe Saar sündis 24. veebruaril 1961. aastal Võrus, lapsepõlvekoduks sai aadress Koidula 30 Kreutzwaldi pargi äärel.

Mängumaaks olid maja, suur aed ja järv, siin möödus lapsepõlv.

Majaomanikud olid omal ajal küüditatud ning Pepe vanaisa kui punane riigipööraja ja pere must, s.t punane, lammas oli saanud sinna kaks väikest tuba.

Pepe ja Hetero lemmikansambel AC/DC. Tänaseni tegutsev Austraalia ansambel alustas 1973. aastal ja on müünud üle 200 miljoni albumi. Nimi AC/DC tuleneb ingliskeelsetest sõnadest altermating current/direct current, mis tähendab vahelduvvoolu/ alalisvoolu. Väidetavalt soovitas seda vendadele Youngidele nende õde Margaret, lugedes seda lühendipaari oma õmblusmasinalt. FOTO: Kalev Aoonm

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD