Menu

.      

Coopi autoloos tõi võrulannale uhiuue Toyota RAV4

  • Kirjutas Kadi Annom

(vasakult) Võru Coopi juhataja Andres Kõiv, Toyota RAV4 värske omanik Maarja Kallas,  Coop Eesti Keskühistu kommunikatsioonijuht Martin Miido ja Amservi esindaja Silvo Loomet neljapäeva lõunaajal Võru Maksimarketi ees võiduauto üleandmisel. FOTOD: Aigar Nagel

Möödunud nädalal loositi välja järjekordne Coopi autoloosi võitja, kes sai auhinnaks uhiuue Toyota linnamaasturi RAV4.

Käesoleva kampaania raames, mis algas möödunud aasta septembrikuus ja kestab augustini, loositi välja juba üheksas auto. Autoloosi on korraldatud alates 2016. aastast, mil loositi välja 14 sõiduautot Volkswagen Golf. 2018. aastal läksid Coopi klientide vahel loosi Volkswagen Passatid ja sel korral saavad võitjad uue RAV4 omanikuks. Coop Eesti Keskühistu kommunikatsioonijuhi Martin Miido sõnul otsustati just RAV4 kasuks mitmel põhjusel.

„Peamiseks põhjuseks on see, et tegemist on väga populaarse sõidukiga ja kui inimesed on juba ise tee leidnud selle autoni, siis järelikult soovitakse seda ka võita. Ühtlasi tehti meile ka hea pakkumine, mis omakorda andis otsusesse panuse,” kinnitab Miido.

Võtmed käes

Coopi autoloosi ajaloos juba 35. auto omanikuks sai võrulanna Maarja Kallas.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD