Menu

.      

FOTOD PAI kampaania kaardid jõudsid Lõuna-Eesti haigla meditsiinitöötajateni

  • Kirjutas Kadi Annom

Esmalt anti Lõuna- Eesti haigla ees õendusjuht Jana Trollale (keskel) üle kõikidele õdedele ja hooldajatele mõeldud PAI kaardid, mis loodetakse laiali jagada hiljemalt jaanipäevaks. Fotol vasakul infektsioonikontrolli õde Alice Venski ning paremal Lõuna- Eesti haigla juhatuse liige Arvi Vask. FOTO: Aigar Nagel

Esmaspäeva lõuna ajal alustati Lõuna-Eesti haiglas PAI kaartide jagamisega. Kokku saavad kaardid 248 töötajat. PAI on silmaga nähtav ja käega katsutav kodanikualgatus, mille eesmärgiks on avaldada tänu õdedele ja hooldustöötajatele, kes hoolitsevad inimeste tervise eest ja võitlevad pandeemias elude eest, tehes oma tööd peamiselt nähtamatult.

Fotol osa esimesi PAI kaartide kättesaajaid erakorralise meditsiini ja siseosakonnast, sest just nende osakondade töötajad olid kriisiolukorras kõige suurema tule all. Fotod: AIGAR NAGEL

Sõltumata sellest, millises linnas, vallas, haiglas või hooldekodus õed ja hooldustöötajad tegutsevad, tahetakse neile kinkida oma tänu koos reaalse emotsiooniga. Kui paljudeni oma ettevõtmisega jõutakse, sõltub igaühe panusest. Eestis on õdesid ja hooldustöötajaid ligi 17 000 ja neid on ikka liiga vähe.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD