Menu

.      

Rõuge vald sai ahju taga uue-vana volikogu esimehe – Aigar Kalgi

  • Kirjutas Kalev Annom

Haanja rahvamaja saalis oli erakorralisel voliko- gu istungil U-kujulise laua taga 21 volikogu liiget,  puudus kuus. FOTOD: Kalev Annom

Üleeile hommikul toimus erakorraline Rõuge vallavolikogu istung, üle  hulga aja traditsioonilises vormis, kogunedes Haanja rahvamajja U-kujulise laua taha.

Vangerdus-vingerdus olukord Rõuge vallas

Istungit juhtinud Meelis Mõttus ütles istungit sisse juhatades naljatlevalt, et millegipärast viimasel ajal vahetatakse vallas volikogu esimehi!? Kes valitakse sel korral volikogu etteotsa? Üks volikogu liige iseloomustas olukorda kui vangerdus-vingerdus seisuks enne sügisesi valimisi.

Volikogu esimehe valimine

27-liikmelise volikogu esimeheks esitati kaks kandidaati: Meelis Mõttus ja Aigar Kalk. Salajasel hääletusel sai Meelis Mõttus kaheksa ja Aigar Kalk 13 häält, mis tähendas, et esimees jäi valimata. Volikogu esimehe valimisel on tarvis liikmete enamust ehk siis 14 häält.

Aigar Kalki umbusaldati, kui pakane õues ja lumi kattis maad.  Nüüd, sadakond päeva hiljem, kus võimutseb kuumavereline tae- vataat, valiti Aigar Kalk tagasi. Fotod: KALEV ANNOM

Salajane valimine ahju taga

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD