Menu

.      

KÜSITLUS Kuhu sobiks Rõuge alevikus ehitada kaubandus- ja teenindus- keskus?

  • Kirjutas Kalev Annom

Võrumaa Teataja käis Rõuges uurimas, kuhu sobiks uus kes- kus ehitada. Mõneti ootamatu oli see, et nii mõnedki kohalikud  elanikud kartsid oma arvamust välja öelda, et mitte vallavõimu- de kiusu alla sattuda ja võrreldi seda nalja tehes kooli(direktori)  kiusuga!?  Julgeid inimesi oli aga sedavõrd palju, et kõik ei mahu täna- sesse lehtegi. Suur tänu kõigile, kes tundsid huvi Rõuge käekäigu  pärast ja oma nägemust jagasid!

Rõuge oma 425 elanikuga (2020) saab ennast küllakutsujana määratleda kui seitsme järve keskust ja on oluline maanteede sõlm.

Siia tulevad teed Haanjast, Viitinast, Paganamaalt, Sännast, Vastse-Nursist, Käätsost ja Võrust. Eeltoodu näitab, et kui külalislahkusele mõtlev Rõuge tahab olla heaks peatuskohaks, siis on väga oluline ehitada korralik kaubandus- ja teeninduskeskus nii oma rahvale kui ka külalistele.

Võrumaa Teataja käis Rõuges uurimas, kuhu sobiks uus keskus ehitada. Mõneti ootamatu oli see, et nii mõnedki kohalikud elanikud kartsid oma arvamust välja öelda, et mitte vallavõimude kiusu alla sattuda ja võrreldi seda nalja tehes kooli(direktori)kiusuga!?

Julgeid inimesi oli aga sedavõrd palju, et kõik ei mahu tänasesse lehtegi. Suur tänu kõigile, kes tundsid huvi Rõuge käekäigu pärast ja oma nägemust jagasid!

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD