Menu

.      

Üheksa tublit Võrumaa koolilõpetajat said presidendilt tänusõnad

  • Kirjutas Sten Sang

Vastseliina gümnaasiumit esindas Kadriorus Melany-Regle Langus  (vasakul). Tema kõrval on eelmisel aastal Vastseliina gümnaasiumi  lõpetanud ning siis ka tänuüritusel käinud abiturient Triinu Tuvike, kes sel aastal oli vastuvõtul Tartu kutsehariduskeskuse esindajana. Foto: ERAKOGU

Teisipäeval tunnustas Vabariigi President koos haridus- ja teadusministri Liina Kersnaga roosiaias tublisid üldharidus-, kutse- ja kõrgkoolide lõpetajaid. Iga Eestimaa kool sai võimaluse saata vastuvõtule vähemalt ühe esindaja, kokku oli roosiaeda kutsutud ligi 650 noort. Võrumaalt sõitis pealinna üheksa tublit lõpetajat.

Mentor noorematele

Vastseliina gümnaasiumist käis tänuüritusel Melany-Regle Langus. Kooli direktor Kristi Pettai iseloomustab teda kui hästi aktiivset ja hästi sõbralikku tüdrukut. „Melany-Regle oli väiksemates klassides mentorõpilane ning aitas õpetajatel tunde läbi viia. Ta lõi kaasa õpilasesinduse töös ning aitas korraldada erinevaid üritusi.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD